www.mustasaari.fi

 

MUSTASAAREN JA VÖYRIN PERUSTERVEYDENHUOLLON
YHTEISTOIMINTA-ALUE HAKEE HENKILÖKUNTAA:

TERVEYSJOHTAJAA

 

Perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen terveysjohtajana vastaat toiminnasta ja sen kehittämisestä yhteistoiminta-alueella. Tartut työtehtäviin positiivisella otteella ja hoidat ne vastuullisesti. Terveysjohtaja on terveydenhuollon hallinnon talousarviovastaava, joten olet tilivelvollinen hoivalautakunnalle ja esittelet terveyspalvelujen hallintoasiat lautakunnan kokouksissa. Johtavana viranhaltijana ja toimialajohtajana kuulut kunnan johtoryhmään ja teet tiivistä yhteistyötä päättäjien ja kollegojen kanssa. Toimit hallinnon henkilöstövastuullisena esimiehenä. Esimies- ja johtamistehtävien lisäksi olet mukana uuden hyvinvointialueen kehittämisessä.

Aloitteellisuus, yhteistyökyky ja johtamistaito ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Olet työtavaltasi joustava, innostava ja johdonmukainen ja sinulla on kokemusta kunnallishallinnosta. Terveydenhuoltoalan kokemuksen katsomme eduksi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen täydellinen taito sekä suomen kielen hyvä ymmärtämisen taito, suullinen taito ja kirjallinen taito. Arvostamme myös muuta kielitaitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Terveysjohtajan virka on toistaiseksi voimassa oleva. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Viran hakuaika on 20.9.–5.10.2020 klo 16. Jätä hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta tai toimita se osoitteeseen

Hoivalautakunta
Mustasaaren terveyskeskus
Vanha Karperöntie 17 B
65610 Mustasaari

Lisätietoja antaa ylilääkäri Sofia Svartsjö, sofia.svartsjo@mustasaari.fi, 050 518 1091, tai kunnanjohtaja Rurik Ahlberg, rurik.ahlberg@mustasaari.fi, 040 594 7970.

Mustasaaressa 18.9.2020

Hoivalautakunta

Osaamisalue: ,