Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkien erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä. Kattomme alta löytyy jo kattava tuotevalikoima, omat turkinhoitosalongit sekä työntekijät, jotka elävät joka solullaan mukana lemmikinomistajan arjessa. 95 % työntekijöistämme on myös itse lemmikinomistajia.

Musti ja Mirri -myymälöiden yhteyteen avatuissa moderneissa tiloissa asiakas tavoittaa keskitetysti eri eläinalan ammattilaiset. Tarjoamme lemmikeille saman katon alla kaiken, mitä hän tarvitsee nauttiakseen elämästä aina pentuajasta kultaisiin seniorivuosiin. Tällä hetkellä hyvinvointipalveluita tarjotaan Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Oulussa, Porissa, Porvoossa, Rovaniemellä, Savonlinnassa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. 

Työskenteletkö Sinä lemmikkien hyvinvoinnin parissa? Haluaisitko toimia osana eläinrakasta työyhteisöä ja liittyä laumaamme?

Laajennamme nyt toimintaamme lemmikkien hyvinvoinnin ja ennaltaehkäisevän terveydenhoidon palveluihin. Haemme joukkoomme

• eläinlääkäreitä

• eläinfysioterapeutteja

• eläinhierojia

• eläintenkouluttajia

• trimmaajia

• ravitsemusneuvojia

Myös muu eläinalan erikoisosaaminen huomioidaan, joten otathan yhteyttä, niin luodaan sinulle oma urapolku nykyaikaisten, lemmikkilähtöisten hyvinvointipalveluiden parissa.

Tarjoamme käyttöösi modernit ja viihtyisät monitoimitilat varmojen asiakasvirtojen äärellä. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas työyhteisö eri puolilla Suomea. Toimintamallimme on rakennettu tukemaan joustavasti myös osa-aikaista työskentelyä. Odotamme sinulla olevan osaamiseesi soveltuva tutkinto.

Lue lisää hyvinvointipalveluistamme osoitteesta https://www.mustijamirri.fi/hyvinvointipalvelut

Lisätietoja antaa eläintenkoulutuksen spesialisti  Janica Raudasoja osoitteesta janica.raudasoja@mustijamirri.fi ja palvelupäällikkö Helen Liiv osoitteesta helen.liiv@mustijamirri.fi.

Mikäli olet eläinalan osaaja ja kiinnostuit työskentelemään meillä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa https://www.mustijamirri.fi/yritys/avoimet_tyopaikat

Osaamisalue:

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju.