Vianor Oy

Huoltomyyjä, Vianor Sarankulma

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 31.05.2023, 19:00
  • Suljettu 15.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Huoltomyyjä, Vianor Sarankulma

Tule työskentelemään Vianorille – haemme autohuollon ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Etsimme huoltomyyjää työskentelemään Tampereelle

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaisia rengas- ja autohuoltopalveluita niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Autohuoltopalvelumme kasvavat tasaista vauhtia ja rengaspalveluissammekin pitää kiirettä. Tarvitsemme nyt huoltomyyjää Tampereelle Sarankulman palvelupisteeseemme nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä uusiin haasteisiin talon sisällä. 

Tehtävässä toimit huoltomyyjänä monimerkkikorjaamoympäristössä palvellen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaitamme. Toimit autohuollon työnjohtajana ohjaten ajoneuvoasentajien työtä, hoidat itsenäisesti ja aktiivisesti autohuollon myyntiä monikanavaisesti sekä osallistut varaosien hankintaan. Myös rengasmyynti kuuluu osaksi toimenkuvaasi.

Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on vahva osaaminen autohuollosta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen, olet oma-aloitteinen ja tiimihenkinen. Käytät työssäsi erilaisia IT-ohjelmia ja pystyt palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. Aiempi kokemus rengasalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä autohuollon ja rengasmyynnin parissa!

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 14.6.2023.
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupisteen päällikkö Juha Laulumaa, puh. 010 401 3183.

Vianor on Pohjoismaiden suurin rengas- ja autohuoltoketju sekä digitaalisten rengaspalveluiden edelläkävijä. Meillä on 175 omaa palvelupistettä ja lisäksi laaja Vianor-partnerverkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman renkaita sekä rengas- ja autohuoltopalveluja – vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä otteella. Lue lisää: www.vianor.fi

Osaamisalue: