Worker Itä-Suomi Oy

Huollon työnjohtaja

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 11.03.2024, 0:00
  • Suljettu 28.03.2024, 23:59

Huollon työnjohtaja

Huollon työnjohtaja, Worker Itä-Suomi Oy, Varkaus

Auto-Jeni Oy on toiminut Toyota-merkkiliikkeenä Varkaudessa ja Pieksämäellä jo yli 30-vuotta alkaen vuodesta 1992 ja Varkaudessa Skoda merkkihuolto on toiminut jo vuodesta 2015 lähtien. Vuodesta 2023 lähtien yritys on toiminut myös AD-monimerkkihuoltona ja First Stop rengasliikkeenä ja palvelutarjonta kehittyy lisää vuoden 2024 aikana. Auto-Jeni on selkeä markkinajohtaja alueellaan ja haluaa yhä kehittyä ja vastata toimialan sähköistyväänkin muutokseen. Heillä kunnioitetaan sitoutuneisuutta ja heillä työskentelee yhä useita alusta 1992 saakka työskennelleitä työntekijöitä. Auto-Jeni hyödyntää vuosikymmenten kokemusta tarjotakseen arvoa lisääviä, innovatiivisia ja ekologisia liikkumisenpalveluita asiakkailleen Varkaudessa ja Pieksämäellä. www.autojeni.fi http://www.autojeni.fi , www.jeni.fi http://www.jeni.fi , Tule osaksi Jenin perhettä!

Kiinnostaako työskentely Toyota merkkiorganisaatiossa, Skoda-huollossa, AD-monimerkkihuollossa, First Stop rengasliikkeessä tai Kolarikorjaamo/automaalaamossamme.

Olet tiimipelaaja ja saat energiaa kehittyvästä työyhteisöstä?

Haemme työnjohtajaa Auto-Jenille Varkauteen vakituiseen työsuhteeseen.

Huollon työnjohtajana vastaat huoltopuolen toimivuudesta ja päivittäisistä asioista sekä osallistut myös itse hyvän asiakaspalvelukokemuksen luomiseen huoltoneuvojan ja jälkimarkkinoinnin roolissa.

Odotamme sinulta teknisen puolen opistotason tutkintoa tai minimissään ammatillista koulutusta tekniselle alalle ja/tai halua kouluttautua lisää. Huoltopuolen työnjohdollinen työkokemus katsotaan eduksi. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä Auto-Jeni Oy tarjoaa sinulle:

Pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä, joka tarjoaa mielenkiintoisen työtehtävän, kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun sekä kehitysmahdollisuuksia myös jatkossa. Auto-Jenillä on hyvä yhteishenki, ja siellä työskennellään toinen toisiaan kunnioittaen ja kuunnellen. Apua sinulle annetaan niin myötä kuin vastamäessä, olet osa Auto-Jenin perhettä.

Tarjolla sinulle on lukuisten alaan liittyvien henkilöstöetujen lisäksi mm. myös laaja terveysturva normaalin työterveyshuollon lisäksi.

Heräsikö mielenkiintosi? Odotamme innolla kuulevamme sinusta!
Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si (vapaamuotoiset) mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta tai sähköpostiin jouni.korhonen@worker.fi mailto:jouni.korhonen@worker.fi

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Worker Henkilöstöratkaisujen HR-asiantuntija Jouni Korhonen, 050 371 7068.

Avainsana: Worker-rekry

Palkkaus:TES/sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Heti sopivan löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:jouni.korhonen@worker.fi, 050 371 7068
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: