Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on missiomme tehdä lemmikkien ja heidän omistajiensa elämästä entistä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa. Myymälöitä meillä on yli 260 Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 260 miljoonaa euroa.

Tarvitsemme joukkoomme lisää eläinrakkaita käpäliä. Haemme nyt Savonlinnan myymälään sinua

Myymäläpäällikkö 35h/vko

Sinä vastaat myymäläsi myynnistä, henkilöstöstä, tuloksesta, toimintojen organisoinnista sekä siitä, että myymälä toimii myymäläkonseptin mukaisesti. Myymäläpäällikkönä kykenet omalla innostavalla esimerkilläsi kehittämään ja kannustamaan henkilökuntaasi. Olet itse aktiivisesti mukana päivittäisessä myyntityössä ja olet aidosti kiinnostunut parhaiden ratkaisuiden löytymisestä asiakkaalle ja heidän lemmikilleen.

Odotamme sinulta hyvää organisointikykyä ja reipasta otetta asioiden hoitamiseen. Tunnet työlainsäädännön sekä TES:in säädökset ja osaat soveltaa niitä työssäsi. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä sekä ketjutoiminnasta. Toivomme sinulta myös vahvaa näyttöä myynti- ja asiakaspalvelutyöstä. Eduksi luetaan myös lemmikkitoimialan työkokemus sekä vahvaa perehtyneisyyttä lemmikkiharrastukseen. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn eläinrakkaassa, innostuneessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjumme toiminnan kehittämiseen. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen lemmikkieläimiin, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Tehtävä alkaa 10.11.2019 ja on määräaikainen sijaisuus 21.2.2022 asti. Työtunnit voivat olla sovittavissa 30-35h/vko.

Kaikissa toimipaikoissamme on usein koiria, joten työ ei sovi lemmikkiallergiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntipäällikkömme Marika Saukkonen osoitteesta marika.saukkonen@mustijamirri.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 25.8.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osaamisalue: ,

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju.