Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä ja harrastuksissa. Myymälöitä meillä on yli 250 Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 260 miljoonaa euroa.

Tarvitsemme joukkoomme lisää käpäliä Sörnäisen myymälään. Etsimme sinua

Myymäläpäällikkö 37,5h/vko

Sinä vastaat myymäläsi myynnistä, henkilöstöstä, tuloksesta, toimintojen organisoinnista sekä siitä, että myymälä toimii myymäläkonseptin mukaisesti. Myymäläpäällikkönä kykenet omalla innostavalla esimerkilläsi kehittämään ja kannustamaan henkilökuntaasi. Olet itse aktiivisesti mukana päivittäisessä myyntityössä ja olet aidosti kiinnostunut parhaiden ratkaisuiden löytymisestä asiakkaalle ja heidän lemmikilleen.

Odotamme sinulta hyvää organisointikykyä ja reipasta otetta asioiden hoitamiseen. Tunnet työlainsäädännön sekä TES:in säädökset ja osaat soveltaa niitä työssäsi. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä sekä ketjutoiminnasta. Toivomme sinulta myös vahvaa näyttöä myynti- ja asiakaspalvelutyöstä. Eduksi luetaan myös lemmikkitoimialan työkokemus sekä vahvaa perehtyneisyyttä lemmikkiharrastukseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn nopeasti kehittyvässä, Pohjoismaiden suurimmassa lemmikkituoteketjussa. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen lemmikkieläinharrastuksiin, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Tehtävä alkaa 2.1.2019 ja on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 26.4.2019 asti. Kaikissa toimipaikoissamme on usein koiria joten työ ei sovi lemmikkiallergiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntipäällikkömme Tuija Hipari osoitteesta tuija.hipari@mustijamirri.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 14.12.2018 mennessä osoitteessa https://www.mustijamirri.fi/avoimet-tyopaikat

Osaamisalue: , ,

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju.