Eezy Oyj

Sprinklerihuoltoasentaja, Caverion

  • Sijainti Hollola
  • Julkaistu 19.05.2023, 0:00
  • Suljettu 30.06.2023, 23:59

Sprinklerihuoltoasentaja, Caverion

Caverion Suomi Oy, Lahti/Häme/Kymi/Itä-Suomi

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme sprinklerihuoltoasentajaa vahvistamaan tiimiämme. Tehtävässä painopiste tulee olemaan sprinklerihuolloissa, mutta pääset suorittamaan myös uusia sprinkleriasennuksia. Työ tehdään vaihtelevissa asiakaskohteissa eri puolilla Hämettä, Kymiä ja Itä-Suomea eli työ sisältää matkustamista Suomen sisällä. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusi vahvistuksemme?

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva tekninen koulutustausta sekä sprinklerijärjestelmien tuntemusta, työkalut pysyvät hyppysissäsi ja taskussasi on B-ajokortti. Toivomme, että tarvittaessa pystyt myös matkustamaan työn puitteissa. Työotteeltasi olet työhön tarttuva sekä asiakaslähtöinen ja teet työsi laadukkaasti. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Ville Pekkola p. 050 3233597 tai sähköpostitse ville.pekkola@caverion.com.

Hae tehtävään 30.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion