Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä. Kattomme alta löytyy jo kattava tuotevalikoima, lemmikkien hyvinvointipalvelut sekä työntekijät, jotka elävät joka solullaan mukana lemmikinomistajan arjessa. 95 % työntekijöistämme on myös itse lemmikinomistajia.

Tarjoamme lemmikeille saman katon alla kaiken, mitä hän tarvitsee nauttiakseen elämästä aina pentuajasta kultaisiin seniorivuosiin.

Työskenteletkö Sinä lemmikkien hyvinvoinnin parissa? Haluaisitko toimia osana eläinrakasta työyhteisöä ja liittyä laumaamme? Haemme nyt joukkoomme Eastonin myymälään 

Trimmaaja-Myyjiä 15-30h/vko

Trimmaajana teet laadukasta trimmaustyötä palvelukonseptimme mukaisesti. Käsittelet koiria varmoin ja lempein ottein ja ymmärrät kokonaisvaltaisen palveluelämyksen merkityksen asiakkaille. Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat sinulle mieluisia tehtäviä. Kehität ja ylläpidät työpaikan myönteistä ilmapiiriä sekä työskentely-ympäristön viihtyisyyttä. Teet tarvittaessa myös myyjän tehtäviä. Myyjänä palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti, etsien ratkaisuja asiakkaiden pulmiin. Trimmaaja-Myyjänä osallistut myymäläkuntoisuuden ja siisteyden ylläpitoon myymälässä. 

Odotamme sinulta hyväntuulisuutta, tiimihenkisyyttä sekä sitoutumista Mustin ja Mirrin arvoihin. Toivomme, että sinulla on palvelulähtöinen ja vastuuntuntoinen ajattelutapa. Trimmausosaaminen ja aito kiinnostus asiakaspalveluun ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Muu soveltuva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää myös ilta-, viikonloppu- ja sesonkipainotteisia työvuoroja. Työaika on sovittavissa 15 – 30h/vko. 

Tarjoamme käyttöösi modernit ja viihtyisät monitoimitilat varmojen asiakasvirtojen äärellä. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme innostuksen trimmaukseen ja turkinhoitoon ja haluat työskennellä yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista, saatat olla etsimämme henkilö! 

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkömme Milja Kainulainen osoitteesta myymalapaallikko.puotinharju@mustijamirri.fi

Mikäli kiinnostuit työskentelemään meillä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 25.8.2019 mennessä osoitteessa https://www.mustijamirri.fi/avoimet-tyopaikat.

Osaamisalue: ,

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju.