Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä. Kattomme alta löytyy jo kattava tuotevalikoima, lemmikkien hyvinvointipalvelut sekä työntekijät, jotka elävät joka solullaan mukana lemmikinomistajan arjessa. 95 % työntekijöistämme on myös itse lemmikinomistajia.

Tarjoamme lemmikeille saman katon alla kaiken, mitä hän tarvitsee nauttiakseen elämästä aina pentuajasta kultaisiin seniorivuosiin.

Työskenteletkö Sinä lemmikkien hyvinvoinnin parissa? Haluaisitko toimia osana eläinrakasta työyhteisöä ja liittyä laumaamme? Haemme nyt joukkoomme Jyväskylään sinua

Trimmaaja (yrittäjä)

Trimmaajana teet laadukasta trimmaustyötä palvelukonseptimme mukaisesti. Käsittelet koiria varmoin ja lempein ottein ja ymmärrät kokonaisvaltaisen palveluelämyksen merkityksen asiakkaille. Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat sinulle mieluisia tehtäviä. Kehität ja ylläpidät työpaikan myönteistä ilmapiiriä sekä työskentely-ympäristön viihtyisyyttä.

Odotamme sinulta hyväntuulisuutta, tiimihenkisyyttä sekä sitoutumista Mustin ja Mirrin arvoihin. Koirankäsittelytaidot ja aito kiinnostus asiakaspalveluun ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Olet joko valmis trimmaaja tai omaat hyvät perustaidot trimmaamisesta esim. harrastuneisuuden kautta ja olet kiinnostunut kouluttautumaan alalle työn ohessa. Muu soveltuva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Trimmaajana sinulla tulee olla valmiutta ilta-, viikonloppu- ja sesonkipainotteisiin työvuoroihin. Työ voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen. 

Tarjoamme käyttöösi modernit ja viihtyisät monitoimitilat varmojen asiakasvirtojen äärellä. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas työyhteisö eri puolilla Suomea. Toimintamallimme on rakennettu tukemaan joustavasti myös osa-aikaista työskentelyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15.00 Riikka Björkman numerosta 0449755545. Kysymyksiä voi laittaa myös osoitteeseen hyvinvointipalvelut.seppala.jyvaskyla@mustijamirri.fi

Mikäli olet trimmaaja ja kiinnostuit työskentelemään sopimusyrittäjänä liikkeessämme, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 29.8.2019 mennessä osoitteessa https://www.mustijamirri.fi/avoimet-tyopaikat. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Osaamisalue: ,

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju.