Olemme vahvassa kasvuvaiheessa ja etsimme nyt uusia kollegoita erilaisiin työtehtäviin. Haluatko olla mukana luomassa tulevaisuuden kuormalavateollisuutta?


Etsimme:

Myyjää/Markkinoijaa

 

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja agentteihin ympäri maailmaa sekä läheinen yhteistyö toimitusjohtajamme kanssa myyntiprosesseissa. Osallistut myös markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus myynnistä/markkinoinnista ja soveltuva koulutus. Sinun on pystyttävä työskentelemään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan ansioksi.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, viihdyt asiakkaiden kanssa ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Odotamme myös, että olet aikaansaava ja kiinnostunut toimialasta.

Lisätietoja tehtävästä www.mychrome.fi mistä löytyy myös hakuohjeet.

Jos sinulla on kysyttävää, lisätietoja antaa Peter Piispanen, puh. 050 353 2095 tai sähköpostitse peter.piispanen@mychrome.fi

Lähetä hakemuksesi meille viimeistään 31.10.2021.

Osaamisalue: ,

Mychrome

Mychrome kehittää ratkaisuja kuormalavateollisuudelle. Koneissa on työstettyjä ja hitsattuja rakenteita, ja ne sisältävät myös edistyneitä automaatioratkaisuja. Tuotteita myydään ja markkinoidaan maailmanlaajuisesti ja koko maailma on työkenttäämme. Hoidamme projektit kokonaisuudessaan, kaiken myynnistä ja suunnittelusta rakentamiseen, asentamiseen sekä myynnin jälkeisiin palveluihin.