Tolokun työmua!

Jo tokkiisa! Tule meijän völjyyn – Suat tääspäeväsen homman lisäks myös haaskan tuuniporukan.

Olemme tulleet Kuopioon jäädäksemme ja yksikön kasvaessa haemme kaupannälkäisiä myynnin ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen.

Toimistomme rakentuu kahdesta telemarkkinointitiimistä ja haemme nyt vahvistusta sekä kuluttajamyyntiin että yritysmyyntiin. Työilmapiiri on meille tärkeä – panostamme rempseään, iloiseen sekä kannustavaan työyhteisöön.

mySafety tarjoaa helppoja ja tehokkaita ratkaisuja turvalliseen arkeen sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Palvelumme turvaavat, auttavat ja peittävät niitä aukkoja, joita muut vakuutukset eivät kata.

mySafety on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien. Suomessa palveluksessamme on noin 50 henkilöä ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Kuopion Technopoliksessa. mySafety Oy on osa mySafety Group -konsernia.

Tavoitteemme on palveluvisiomme mukaisesti tuoda turvaa ja mielenrauhaa jokaiseen päivään. Arvomme ovat asiakaspalvelussa, asiakkaiden auttamisessa sekä iloisessa ja ammattitaitoisessa henkilöstössä.

Menestyt tehtävässä, kun

  • takataskustasi löytyy jo kokemusta myyntityöstä
  • omaat ratkaisukeskeisen ja  asiakaslähtöisen ajattelutavan sekä tavoitteellisen työskentelyasenteen
  • vuorovaikutustaitosi ovat hyvällä tasolla ja löydät keskustellen asiakkaalle oikean ratkaisun tilanteessa kuin tilanteessa
  • puhut sujuvaa suomenkieltä

Tarjoamme Sinulle:

  • kattavan perehdytyksen
  • säännöllisen työajan  37,5 h/vko, työskentelemme arkisin klo 9-17 ja 8-16 yritysmyynnissä
  • kiinteän kuukausipalkan 1 600 € + selkeän ja reilun provisiomallin. Provisio kertyy – ensimmäisestä kaupasta alkaen kuukausipalkan päälle, eikä palkkakattoa ole
  • mahdollisuuden suorittaa ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena
  • loistavan työilmapiirin ja mukavat työkaverit
  • ajanmukaiset työvälineet ja -tilat

 

Työ alkaa elo-syyskuun aikana. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019 mennessä sähköisen lomakkeemme kautta, jonka pääset kätevästi täyttämään täältä:  https://mysafetyoy.teamtailor.com/jobs/87462-vakuutusmyyja-kuopio/applications/new?_ga=2.4459766.496569140.1564395475-945784649.1564395475

Tiedusteluihin vastaa mielellään:

Kati Korhonen, Team Manager 040 563 1050

Osaamisalue:

mySafety Oy

Turva- ja vakuutuspalveluyritys mySafety on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien. Suomessa palveluksessamme on noin 50 henkilöä ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Kuopion Technopoliksessa. mySafety Oy on osa mySafety Group -konsernia.

Konsernin pääkonttori on Ruotsissa, jossa yritys on toiminut jo vuodesta 1999. Suomen ja Ruotsin lisäksi mySafety toimii Norjassa. Pohjoismaissa mySafetylla on yhteensä 1,5 miljoonaa käyttäjää, joista Suomessa noin 120 000.