Vantaan kaupunki

Lastenhoitaja, Aurinkokiven päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 01.12.2022, 12:00
  • Suljettu 16.01.2023, 17:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lastenhoitaja, Aurinkokiven päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Aurinkokiven päiväkoti

Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 17.01.2023 tai sopimuksen mukaan – 31.07.2023

Hei lastenhoitaja, tervetuloa Aurinkokiven päiväkotiin! Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään 9.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan 31.7.2023 asti.

Aurinkokiven päiväkotiin avataan väliaikainen pienten ryhmä kevään toimintakauden ajaksi. Haemme sinua, joka olet työstäsi innostunut, positiivinen ja sensitiivinen varhaiskasvatuksen ammattilainen. Lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat arjen pedagogiikkaa yhdessä muiden kasvattajien kanssa. Pidät työtäsi merkityksellisenä ja haluat kehittää ja kehittyä. 

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä huomioida lapsen yksilölliset tarpeet. Näet lapsen arvokkaana, huomaat lapsen vahvuudet ja tuet niitä. Työssäsi tarvitset halua ja taitoa työskennellä moniammatillisesti. Yhteistyön tekeminen on sinulle luontaista ja suhtaudut myönteisesti varhaiskasvatuksen arjen tilanteisiin.

Meille on tärkeää lämmin lapsen ja vanhempien kohtaaminen ja hyvän vuorovaikutuksen rakentuminen. 

Panostamme lasten kaveri- ja tunnetaitoihin sekä lapsen osallisuuteen. Olemme mukana kehittämässä ProVaka toimintamallia. Sen tavoitteena on rakentaa koko päiväkodin yhteinen toimintamalli sosiaalisten taitojen vahvistamiseen sekä lisätä kaikkien työyhteisön jäsenten yhteistä sitoutumista opetettaviin sosiaalisiin taitoihin positiivisilla ohjausmenetelmillä.

Tarjoamme sinulle paikan työyhteisöstä, jossa haluamme luoda yhteisöllisen, rennon ja työhön sitoutuneen ilmapiirin, jossa jokaisen on hyvä tehdä töitä.

Aurinkokiven päiväkoti on avattu 2016 ja sijaitsee Kivistössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vuoden alusta meillä toimii kuusi lapsiryhmää. Talossamme on monipuoliset tilat ja lähiympäristössä hyvät mahdollisuudet retkeilyyn.

Aurinkokiven päiväkoti on tärkeä osa Aurinkokiven palvelukeskuksen luovaa, yhteisöllistä ja kestävän kehityksen periaatteilla toimivaa palveluympäristöä. Palvelukeskuksessa toimivat myös yhtenäiskoulu, oppilashuolto, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu. Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan aktiiviseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme.

Soita ja kysy lisää, kerromme mielellään päiväkodistamme ja kyseisestä työtehtävästä. Aloitamme haastattelut hakuajan aikana.

Toivomme, että kiinnostuit! Jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 234,28
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Heinänen Heli

0438269115

heli.heinanen@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8.30-16.00

Noora Turku, varajohtaja puh. 0403593263 etunimi.sukunimi@vantaa.fi klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: