Etsimme Vihtavuoren kahdelle tehtaalle

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävässä toimit tehtaiden johtamisjärjestelmän (IMS) pääkäyttäjänä. Vastaat tehtaiden laatujärjestelmästä, sisäisistä laatuauditoinneista, ulkoisten auditointien järjestelyistä ja johdon katselmuksista. Vastaat laatudokumenttien ajantasaisuudesta ja saatavuudesta, sekä tehtaiden laaduntuottokyvystä yhdessä tuotannon esimiesten ja Site Managerin kanssa. Tulet kouluttamaan henkilöstöä ja ylläpidät laatutietoisuutta huippulaadun takaamiseksi.

Olet kiinnostunut laatutyöstä sekä sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK-tasoinen tekninen koulutus sekä useamman vuoden kokemus laadun kehittämistehtävistä tuotantoympäristössä. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Tunnet laatujärjestelmät ja käytät sujuvasti MsOffice-ohjelmia, tuotannonohjaus- ja laadunkehittämistyökalujen tuntemus on eduksi. Olet järjestelmällinen, ratkaisuhakuinen ja osaat tehdä päätöksiä. Sinulla on sujuvat suomen ja englannin kielten suullinen sekä kirjallinen osaaminen sekä hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Kokemus amputarvikkeista, räjähdysaineista ja metallinmuokkauksesta on eduksi.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn huipputuotteiden parissa ympäristössä, jossa laatutyön merkitys on erittäin tärkeää.

Lisätietoja saat soittamalla Eezy Personnel, seniorikonsultti Tero Hassinen, puh. 050 3883039.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.10.2021 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

SECURING THE FUTURE

www.nammo.com

Osaamisalue:

Nammo Vihtavuori Oy

Nammo Vihtavuori Oy kuuluu kansainväliseen Nammo-konserniin. Yhtiössä työskentelee n. 115 henkilöä, tehtaalla valmistetaan ruuteja sotilas- ja siviilikäyttöön sekä puolivalmisteita ampumatarvikkeisiin. Nammo on puolustusvälinekonserni ja sen päämarkkinaalueet ovat Pohjois-Amerikka, Pohjoismaat ja Eurooppa. Konserni toimii 12 maassa 28 eri tuotantolaitoksessa ja sen liikevaihto on n. 580 milj. euroa ja sen palveluksessa on n. 2700 henkilöä.