Napapiirin Energia ja Vesi Oy

ICT-asiantuntija

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 27.10.2022, 12:00
  • Suljettu 21.11.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

ICT-asiantuntija

Oletko sinä Neven uusi

ICT-ASIANTUNTIJA

Tarjoamme sinulle työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä ja mahdollisuuden työskennellä jatkuvasti kehittyvässä Neve-konsernissa ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden ja kumppanuuksien kanssa. 

Sinulla on  rautainen työnteon asenne, itseohjautuvuutta ja joustavuutta. Jatkuva kehitys ja kehittäminen eivät ole sinulle vieraita.

Työhösi kuuluu Neve-konsernin käyttämien järjestelmien hallintaa ja järjestelmäarkkitehtuurin kehittämistä yhteistyössä liiketoimintojen kanssa. Ulkoistettujen ICT-palveluiden toimivuuden hallinta ja kehittäminen ovat myös perustyötäsi. Pääset kehittämään olemassa olevia tietovarasto- ja integraatioratkaisuja, sekä rakentamaan uusia teknologisia ratkaisuja esimerkiksi ohjelmistorobotiikalla. Työssä onnistuaksesi viestit sujuvasti ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

Opintosi ovat vähintään amk-tutkintotasolta, mielellään tietotekniikasta. Työkokemuksesi vastaavista tehtävistä on luonnollisesti eduksesi.

Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme   kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Nevellä työskentelet joustavin työajoin, halutessa myös osittain etänä.

ICT-päällikkö Juhani Mäkitalo p. 040 1677289 antaa mielellään lisätietoja tehtävän sisällöstä. 

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä Pohjoisen elämän puolesta!

 

Neve on lappilainen, arktisen kiertotalouden monialakonserni. Olemme läsnä jokaisessa hetkessä luomassa menestystä pohjoiseen. Palveluihimme kuuluvat sähkönsiirto, vesihuolto, kaukolämmön tuotanto ja palvelut sekä myynti, infran palvelut, valokuituverkon rakentaminen ja palvelut, sähköisen liikenteen palvelut, digitaaliset palvelut ja kiertotalouden tuotteet. Henkilöstöömme kuuluu noin 120 ammattilaista. 

Neve-konsernissa olemme sitoutuneet Henkilöstölupaukseen: Olemme Pohjoisen alueen halutuin työpaikka – vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.”

Osaamisalue: