Haemme valokuituliiketoimintaamme tietoliikennepäällikköä valokuituverkkojemme operoinnin avainhenkilöksi. Tehtävän keskiössä on vaativien asiakas- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, ylläpito ja kehitys sekä asiakastuotteiden toimivuus. Tehtävässä ohjaat kehittyvän verkkomme teknisiä ratkaisuja luoden tulevaisuuden tietoliikennepalveluita asiakkaillemme.

Jos olet ylläpitänyt tietoliikennejärjestelmiä, tunnet palomuuriteknologiaa ja olet näistä asioista innostunut, voit olla etsimämme henkilö. Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa ja kokemusta tietoliikenneverkoista. Valokuituverkon laiteratkaisut ja protokollat ovat sinulle tuttuja, ja osaat tehdä teknistaloudellisia vertailuja päätösten tueksi. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin taito ovat eduksesi tehtävässäsi.

Työskentelet liiketoimintajohtajan alaisuudessa ja apunasi ovat verkonrakennuksen ja tekniikan ammattilaiset. Toimintamme tukena on kumppaniverkosto. Pääset osaksi monialayhtiön organisaatiota, ainutlaatuiseen tehtävään kehittämään niin teknologiaa, kuin itseäsikin.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Hannu Vaara p 040 3525 761

Osaamisalue: