Haemme VERKKOINSINÖÖRIÄ Enontekiön Sähkö Oy:n jakelualueelle                                            

Oletko vastuullinen, oma-aloitteinen ja halukas oppimaan uutta?

Verkkoinsinöörinä työpöydälläsi on Enontekiön Sähkö Oy:n siirto- ja jakeluverkon suunnittelua ja rakennuttamista osana Neven verkot-liiketoimintaa.  Osallistut rakennuttamishankkeiden eri vaiheisiin sekä käytännön toteutusvaiheessa rakennuttamiseen.

Sinulla on soveltuva sähkövoimatekniikan tutkinto. Lisäksi toivomme muutaman vuoden työkokemusta sähkönjakeluverkko- tai energia-alalta. 

Luot ja ylläpidät yhteistyöverkostoja, työotteesi on jämäkkä, teet johdonmukaisia päätöksiä ja viet projektit sovitusti maaliin. Hallitset tarvittavia ict-ohjelmia. 

Tarjoamme monialaisen ja kehittyvän työyhteisön sekä haastavia ja monipuolisia työtehtäviä joustavin työjärjestelyin osana tiimiämme. Arvostamme osaamistasi ja tuemme ammatillisen kehittymisen polkuja. 

Kiinnostuitko? 

Kysy lisää Johannes Rauhalalta p. 040 680 3697 tai Joni Hemmilältä, p. 044 560 9078 

 

Neve-konsernissa olemme sitoutuneet Henkilöstölupaukseen: Olemme Pohjoisen alueen halutuin työpaikka – vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.” Lue meistä lisää neve.fi 

Osaamisalue: ,