Eltel Networks Oy

Senior Sales Manager, eMobility

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 18.12.2023, 8:00
  • Suljettu 13.01.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Senior Sales Manager, eMobility

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5000 työntekijää, joista Suomessa noin 1500. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 823,6 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa. Lue lisää: www.eltelnetworks.fi.

Eltel hakee kovan kasvun takia joukkoonsa

Kokenutta myyntipäällikköä / Senior Sales Manageria

vaativien autolatausratkaisujen myyntiin (eMobility).

Tehtävänäsi on myydä Suomen parhaita autolatausratkaisuja Suomessa ja Pohjoismaissa toimiville alan toimijoille ja tarvitsijoille. Sinulla on konsultatiivinen myyntirooli; ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja tarjoat heille aktiivisesti sopivinta ratkaisua. Toimit luontevasti yritysten johtajatasolla ja osaat esittää asiasi vakuuttavasti. Jo olemassa olevien asiakkaiden kanssa löydät uusia mahdollisuuksia ja kehität yhteistyötä edelleen. Tulevaisuudessa vastuullesi kuuluu suurten asiakkuuksien hoitovastuu sekä muiden Eltel-maiden latausliiketoiminnan myynnin tukeminen. Toimit osana Eltelin myyntitiimiä ja raportoit tehtävässä Suomen myyntijohtajalle. Työpaikka sijaitsee Espoossa Eltel Suomen pääkonttorilla.

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on AMK- tai yliopistotasoinen koulutus ja usean vuoden työkokemus B-to-B ratkaisumyynnin parista. Arvostamme erityisesti kokemusta sähköautojen lataustekniikasta ja työkone- sekä raskaan liikenteen ja/tai logistiikan alalta. Olet tavoitteellinen, oma-aloitteinen, myyntihenkinen ja sinulla on vahvat sosiaaliset taidot. Olet aktiivinen ja positiivinen henkilö, jolla on tuloshakuinen ja eteenpäin pyrkivä työskentelyote. Osaat toimia isojenkin yritysten korkeimman johdon kanssa eikä sormi mene suuhun monimutkaistenkaan asioiden ääressä. Pitkäjänteisyys ja kyky viedä useita hankkeita samanaikaisesti eteenpäin ovat vahvuuksiasi. 

Pystyt työskentelemään hyvin englanninkielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Ruotsin kielitaidon katsomme vahvaksi eduksesi, sillä roolissa on paljon yhteistyötä Pohjoismaisten kollegoiden kanssa.

Tarjoamme mukavien työkavereiden lisäksi haastavan ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään. Tukenasi on vahvojen ammattilaisten joukko, jotka tekevät työtään rennolla otteella mutta kunnianhimoisesti. Eltelillä on erittäin hyvät tulevaisuuden näkymät, eikä työ elintärkeiden infraverkkojen parissa tule loppumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 12.1.2024 alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eltelin myyntijohtaja Janne Kylmäoja, puh. 040 311 3824  tai janne.kylmaoja@eltelnetworks.com

Tutustu Elteliin työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

Osaamisalue:

Eltel Networks Oy

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.