Napapiirin Infra Oy on Neve-konserniin kuuluva yhtiö, joka tuottaa vesihuollon laitos- ja verkostoalan palveluja

 

Napapiirin Infra Oy etsii 

TYÖNJOHTAJAA VESIVERKOSTON KUNNOSSAPITOTÖIHIN

Työnjohtajana vastuullasi ovat Napapiirin Vesi Oy:n toimialueella vesihuoltoverkoston kunnossapitopitotehtävät, vikakorjaukset, uusien liittymien rakentaminen sekä vesimittareiden kunnossapitoon liittyvät työt. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vesihuoltolaitosten työpäällikön sijaistaminen hänen poissa ollessaan.  

Tehtäviäsi toteutat työturvallisesti, työsuunnitteluohjelman mukaisesti vesihuoltoasentajien esimiehenä. Osallistut myös pienempien investointiprojektien toteutukseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Olet vastuullinen, oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja yhteistyöhakuinen tiimipelaaja. Ihmisten johtaminen on sinulle luontaista, tiedostat töiden dokumentoinnin tärkeyden etkä hätkähdä ongelmallisissa tilanteissakaan. 

Toivomme sinulta soveltuvaa teknikon tai insinöörin tutkintoa ja esimieskokemusta infra-alalta. Erityisesti arvostamme kokemusta vesihuollon tehtävistä. 

Tehtäviesi hoitamiseen tarvitset B-ajokorttia.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Henry Killström p. 040 758 7696.

 

Neve-konsernissa olemme sitoutuneet Henkilöstölupaukseen: Olemme Pohjoisen alueen halutuin työpaikka – vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.” Lue meistä lisää neve.fi 

 

 

Osaamisalue: