HALUAISITKO SINÄ TYÖSKENNELLÄ YRITYKSESSÄ, JOKA ON 100 % SITOUTUNUT SINUUN?

Innostavatko sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisesi työssäsi? Newsec on matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan!

 

Voimakkaan kasvun myötä avaamme uusia toimipisteitä, ja etsimme nyt
Lappeenrannan alueelle seuraavaa kiinteistöalan osaajaa:

Asuntovuokrausneuvottelija

 

Olet tärkeä osa merkittäviä asuntosijoittajia palvelevaa asuntoliiketoimintayksikköämme. Tehtäviisi kuuluvat monipuolinen asiakaspalvelu, asuntojen vuokraus, raportointi, asiakastapaamiset toimistolla sekä asuntonäytöillä, sopimusten hallinnointi, asuntojen markkinointi ja hinnoittelu ja muut asuntovuokrauksen monipuoliset tehtävät. Osaat ja haluat toimia tiimissä, etkä pelkää työskentelyä itsenäisesti.

Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja osaat priorisoida työtehtäviä kiireessäkin. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti tietojärjestelmien käytön. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä, venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Olet tottunut itsenäiseen työhön ja pystyt ottamaan vastuuta oman työn suunnittelusta.  Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia, sekä omaa autoa. LVV-tutkinto ja aiempi kokemus asuntovuokrauksesta katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lue lisää meistä ja avoimesta tehtävästämme osoitteessa ura.newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakupainikkeen kautta 28.8.2019 mennessä

UNELMIEN VUOKRA-ASUNTOJA
kodisto.fi

Newsec

 

Osaamisalue: ,