HALUAISITKO SINÄ TYÖSKENNELLÄ YRITYKSESSÄ, JOKA ON 100 % SITOUTUNUT SINUUN?

Innostavatko sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisesi työssäsi? Newsec on matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan!

 

Voimakkaan kasvun myötä avaamme uusia toimipisteitä, ja etsimme nyt
Lappeenrannan alueelle seuraavaa kiinteistöalan osaajaa:

Kiinteistöassistentti

 

Olet osa suurasiakkaidemme noin 19 000 sijoitusasuntoa hoitavaa asuntoliiketoimintayksikköä. Vastaat omalta osaltasi isännöinnin asiakaspalvelusta, raportoinnista, palveluverkoston koordinoinnista sekä hoidat kohteiden ostoihin ja myynteihin liittyviä vastuutehtäviä.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja nettipalveluissa, kiinteistötietojen syöttöä ja ylläpitoa järjestelmissä, tiedotteiden ja muistioiden laatimista, materiaalin keruuta asiakas- ja viranomaisraportointiin. Assistenttimme ovat tärkeä osa palveluketjuamme, joten olet ehdottomasti yhteistyökykyinen tiimipelaaja.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällisen tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Sinulla on asuinkiinteistöjen perustuntemusta. Käytät sujuvasti eri MS Office-ohjelmia ja opit uusien järjestelmien (huoltokirjat, dokumenttienhallinta jne.) käytön nopeasti. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Lue lisää meistä ja avoimesta tehtävästämme osoitteessa ura.newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakupainikkeen kautta 28.8.2019 mennessä

UNELMIEN VUOKRA-ASUNTOJA
kodisto.fi

Newsec

 

Osaamisalue: ,