HALUAISITKO SINÄ TYÖSKENNELLÄ YRITYKSESSÄ, JOKA ON 100 % SITOUTUNUT SINUUN?

Innostavatko sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisesi työssäsi? Newsec on matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan!

 

Voimakkaan kasvun myötä avaamme uusia toimipisteitä, ja etsimme nyt

Lappeenrannan alueelle seuraavaa kiinteistöalan osaajaa:

Kiinteistöpäällikkö

 

Kiinteistöpäällikkönämme sinulla tulee olemaan kokonaisvastuu hallinnoimistasi kohteista. Vastaat muun muassa vuokra-asuntokohteittesi ylläpidon johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista, budjetoinnista, asuntotarkastuksista sekä vuokrattavuudesta. Olet palvelutuotantomme avainpeluri. Olet myös sijoittaja-asiakkaittemme luottokumppani, ja sinulla on tärkeä rooli heidän odotetun sijoitustuoton varmistamisessa. Huolehdit, että palvelutuotantomme kumppanit kohteissa ymmärtävät asiakkaidemme sijoitustoiminnan strategian ja tavoitteet. Työsi on pikemminkin kustannustehokasta laadun varmistusta kuin pennin venyttämistä. Pääset myös osallistumaan toimintamme kehittämiseen ja kehityshankkeisiimme oman kiinnostuksesi mukaan.

Sinulla on hyvä olla perusymmärrys kiinteistötekniikasta, mutta merkittävämpää on aito kiinnostus aiheeseen. Tärkeintä menestymisesi kannalta onkin, että sinulla on halu ja kyky oppia sekä siirtää oppimasi käytäntöön. Se voi olla oppia erehdyksen kautta, osaamisen siirtymistä kollegalta tai vaikkapa koulutuksista tarttunutta tietoa ja taitoa. 

Työssäsi tulet käyttämään erilaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja, joten niiden nopea omaksuminen on myös tärkeää. Muuten olet työskentelyotteeltasi määrätietoinen ja ratkaisuhakuinen. Innostus työhösi näkyy otteissasi ja asioiden maaliin saattamisessa. Viestit luontevasti, eikä englannin kieli saa kieltäsi solmuun. Uskallat kysyä, tehdä päätöksiä ja kantaa vastuuta. Me tulemme luottamaan sinuun ja uskomme vahvasti, että olet luottamuksemme arvoinen!

Kiinnostuitko?

Lue lisää meistä ja avoimesta tehtävästämme osoitteessa ura.newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakupainikkeen kautta 26.8.2019 mennessä

UNELMIEN VUOKRA-ASUNTOJA
kodisto.fi

Newsec

 

Osaamisalue: ,