Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle it-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan It-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Etsimme Helsinkiin kasvavaan tiimimme

TEKNINEN  ASIAKASPALVELIJA (Junior)

Etsimme hyvin vahvan asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä, jolla on myös teknistä osaamista ja joka ymmärtää eri tiedostomuotoja, rajapintoja, teknologioita sekä koodikieliä.

Tulet tekemään työtä loppuasiakkaallamme Helsingin keskustassa ja tehtävänäsi on toimia kehittäjien ja asiakaspalvelun välisenä tukena. Syvällistä teknistä osaamista ei tarvita, into ja halu oppia uutta riittää.

Ensisijaiset tehtäväsi ovat:

  • Integraatioihin ja rajapintoihin sekä asiakkaan Taito rekrytointijärjestelmään liittyvät kyselyt, jotka eskaloituvat 1. asteen asiakaspalvelusta
  • Sähköpostiviestintää sekä mahdollisesti puhelinviestintää asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien, kuten esim. myynti, kanssa
  • 2. asteen teknistä vikaselvittelyä ja testausta omien kykyjen mukaan. 
  • XML tiedostojen siirtämistä ja REST rajapintojen kanssa työskentelyä

Sovit hyvin tehtävään, kun pystyt ruksaamaan kaikki seuraavat kohdat:

  • olen asiakaspalveluhenkinen ja kykenen viestimään selkeästi sekä sujuvalla suomenkielellä että myös englanniksi
  • olen kiinnostunut teknologiasta, erityisesti ohjelmistotuotantoon ja integraatioihin liittyen
  • minulla on kyky erottaa eri teknologiat toisistaan (esim. XML JSON:sta)
  • tunnistan eri teknologioita ja niihin liittyviä kirjainyhdistelmiä, esim. HTML, API, FTP, XML
  • Jos sait kaikki oikein, laita hakemus sisään. Aloitamme haastattelut heti sopivien ehdokkaiden esiteltyä itsensä. 

Tehtävä on kokopäiväinen ja alkaa maaliskuussa. Tulet Nicon työntekijäksi ja teet päivittäisen työsi asiakkaan työtiloissa. Nicona tarjoamme sinulle työsuhde-etuja mm. online koulutusmahdollisuuksia, ePassi lounas ja liikuntaedun, laajennetun työterveyshuollon ja monia muita henkilöstöetuja.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi 

Vain it-ammattilainen tuntee it-ammattilaisen! Siksi meillä on jo vaistoksi kehittynyt taito tarjota it-alan houkuttelevimmat työpaikat ja toimeksiannot.

Osaamisalue: ,

Nice-business Consulting Oy

Haluatko olla oman elämäsi toimitusjohtaja ja vaikuttaa itse siihen miten paljon ja milloin teet töitä? Ilman muuta haluat saada osaamisestasi myös parhaan mahdollisen taloudellisen hyödyn. Näin mekin Nicossa ajattelemme ja haluamme auttaa sinua unelmiesi toteutumisessa.