Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja: lastenpsykiatria, Joensuu, määräaikainen (id7651)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 02.06.2023, 16:00
  • Suljettu 19.06.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: lastenpsykiatria, Joensuu, määräaikainen (id7651)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 18.6.2023 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

Sairaanhoitajaa 

lastenpsykiatrian osastolle 31.7.-30.9.2023 väliselle ajalle
 

Kiinnostaako sinua monipuolinen osastolla tehtävä hoitotyö psykiatristen lapsipotilaiden parissa? Haluatko tehdä työtä lasten ja perheiden kanssa erikoissairaanhoidossa? Mikäli kiinnostuksesi heräsi, meillä on tarjota juuri sinulle määräaikainen työpaikka mahtavassa työyhteisössä.

Tehtävänkuvaus

Työtehtävät koostuvat osastolla tehtävästä hoitotyöstä yhdessä työryhmän kanssa sekä yksilöllisestä omahoitaja työstä lapsen ja perheen parissa. Osastolla työtovereinasi on moniammatillinen henkilökunta.  Osasto toimii viikko-osastona ollen auki maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa.

Työssä tarvitaan itsenäistä työotetta ja oman asiantuntijuuden jatkuvaa kehittämistä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme innostusta ja osallistumista potilas- ja perhelähtöiseen hoitotyöhön sekä joustavuutta ja sitoutumista potilaiden hoidon kehittämiseen. Lisäksi odotamme sinulta kiinnostusta psykiatrisesta sekä lasten kanssa tehtävästä hoitotyöstä.

Kelpoisuusehdot

Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.   

Eduksi katsotaan lapsiasiakkaiden ja perheiden kanssa työskentelyyn liittyvä osaaminen ja koulutuksen kautta saatu tietotaito. Myös voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta ne voi myös työssä ollessaan suorittaa.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2734,07 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 31.7.2023, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). 

Lisätietoja antaa ylihoitaja Mireille Tarkiainen, mireille.tarkiainen@siunsote.fi tai p. 013 330 3527 ja 12.6. alkaen osastonhoitaja Miia Pieviläinen, miia.pievilainen@siunsote.fi tai 013 330 3682.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 2.6.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: