Lisäpalvelu Vantaa Oy

Kattoasentaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.05.2024, 23:59
  • 03.05.2024, 23:59

Kattoasentaja

Kattoasentaja, 5 paikkaa, Lisäpalvelu Vantaa Oy, Helsinki

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monen tasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt kattomaalaria pk-seudulle. Kohteet/tehtävät määräytyvät asiakkaan tarpeiden mukaan. Kattotyöskentelyssä turvallisuus on aina prioriteettimme ja käytössäsi on aina turvavaljaat sekä muut työturvallisuustarvikkeet, kuten kengät ja kypärä.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

?? Jonkin verran työkokemusta kattomaalarin tehtävistä

?? Olet käyttänyt korkeapaineruiskua

?? Olet luonteeltasi aikaansaava ja omaat hyvän asenteen työntekoon

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

? Voimassa oleva työturvallisuuskortti

? Auto käytettävissä

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

? Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.

? Työkalut ja muut työssä tarvittavat varusteet.

? Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.

? Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1?? Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

2?? Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.

3?? Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.

4?? Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Mirkka kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 041 319 1869 tai sähköpostilla osoitteesta mirkka.tolvanen@lisapalvelu.net.

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mirkka Tolvanen, 041 319 1869
mirkka.tolvanen@lisapalvelu.net
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: