Tervetuloa asentaja!

Osaatko asentaa, kiinnittää ja purkaa? 

Jos osaat, ja tiedät miten esimerkiksi kalusteita asennetaan ja  tarvittaessa puretaan, tarvitsemme sinut heti meille!

Työtä on tarjolla erikseen töihin kutsuttaville työntekijöille ja vakituisille työntekijöille 80h/2vko tunneilla. 

Kalusteasentajan työ koostuu hyvin monipuolisista tehtävistä aina toimistokalusteiden asennuksista seinän rakentamiseen. 

Jos siis todellakin on niin, että sinulla pysyy meisseli kädessä ja omaat kädentaitoja sekä tekemisen meininki on juttusi, saatat olla juuri meidän kaipaamamme henkilö. Mutta koska kukaan ei voi olla kokenut ennen kuin on kokenut, kiinnostus tätä alaa kohtaan on kokemustakin tärkeämpää. Koulutamme ja opastamme sinut tarvittaessa tehtäviin. 

Toiveemme sinua kohtaan ovat yksinkertaiset:

  • että pyrit aina tekemään työsi niin huolellisesti ja tarkasti kuin osaat;
  • että tiedät mitä tarkoitetaan asiakaspalveluhenkisyydellä;
  • että tiedät miten palvellaan silloin kun palvellaan hyvin;
  • että pystyt joustamaan ja tarvittaessa venymäänkin työajoissa;

Lisämeriittejä sinulle kertyisi myös kahdesta arvokkaasta kortista:

  • työturvallisuuskortista;
  • B- tai C-ajokortista, sillä tarpeen tullen kuljetat kalusteet itse kohteeseen.

Jos kaikki tämä näyttää täsmäävän, ei muuta kuin kiireen vilkkaa hakemus meille sisään! Saat työhösi asianmukaisen perehdytyksen, saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja yllesi laadukkaat työasut. 

Ja koska tekemisen kohteet vaihtelevat, työsi ei pääse maistumaan yksitoikkoiselta puurtamiselta. Meillä työtä tehdään tiimeissä, hyvässä ja kannustavassa yhteishengessä.

Jätä siis hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta 25.8.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi aivan sitä mukaa kuin saamme niitä eteemme. Joten kannattaa pistää toimeksi samantien!

Tervetuloa Niemelle®! Työsi meille alkaa täysin sopimuksen mukaan.

Niemi® Muuttaa Kaiken

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 35 000 muuttoa ja noin 60 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1300 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tapahtumapalvelut-yksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä.

Niemi Palvelut Oy 

NIEMI® Yrityspalvelut  NIEMI® Kuluttajapalvelut  NIEMI® Ulkomaanpalvelut NIEMI® Logistiikkapalvelut  NIEMI® Tapahtumapalvelut 

Osaamisalue: ,