Kiinnostaako sinua monipuolinen ja liikkuva asiakaspalvelutyö osana ammattitaitoista tiimiä? Haluatko mahdollisuuden vaikuttaa itse omiin työvuoroihisi? Tartu tilaisuuteen, sillä haemme nyt

MUUTTAJIA PALVELULOGISTIIKKAAN pääkaupunkiseudulle.

Työpäiväsi pitävät sisällään vaihtelevia muutto- ja palvelulogistiikan toimeksiantoja koti- ja yritysmuuttokohteissa. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi huonekalujen ja irtaimiston suojaaminen, pakkaaminen, siirtäminen ja lastaaminen sekä pienissä asennustöissä avustaminen. Halutessasi pystyt laajentamaan osaamistasi ja tehtäviäsi työn edetessä.

Lisäksi tarjoamme:

  • kilpailukykyisen palkan sekä lisät
  • hyvät henkilökuntaedut (kuntosali, hieronta, liikunta-/kulttuurisetelit, lomanviettokohteita, erilaiset kausiedut)
  • laadukkaan perehdytyksen
  • laadukkaat työvälineet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja toimeen tarttuvaa asennetta, sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme erityisesti motivaatiota ja halukkuutta oppia työn sisältö, joten aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Edellytämme 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä halua tehdä fyysistä kuntoa vaativaa työtä. Ajokortti ei ole välttämätön.

Haemme työntekijöitä sekä lyhyempiin että pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Työ on erikseen töihin kutsuttavaa, jolloin viikoittainen työtuntimäärä vaihtelee työntekijän omien työskentelymahdollisuuksien sekä meidän tarpeidemme mukaan. Käytännössä työntekijä pystyy itse määrittämään omia käytettävyyksiään, joiden mukaisesti kutsumme työkeikoille. Työpäivät alkavat pääsääntöisesti aamuisin ja ovat kestoltaan vaihtelevan mittaisia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat haun edetessä. Lisätietoja: Rekrytoija Tuukka Ryhänen, p. 040 663 3811 tai rekrytointi@niemi.fi. Hakuaika päättyy 24.10.2021. Huomioithan, että tehtävään edellytetään virallista henkilöllisyystodistusta.

Katso video muuttajan työpäivästä: https://youtu.be/GkcVtWn1x5c

Koko autokalustomme operoi täysin fossiilittomasti: kaikki automme kulkevat joko biokaasulla, uusiutuvalla dieselillä tai täyssähköllä.

Niemi® Muuttaa Kaiken

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 35 000 muuttoa ja noin 60 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1300 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Tapahtumapalvelut-yksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä.

Osaamisalue: , ,