Wirestaff Oy

Keittiöpäällikkö Blue Peter Lauttasaari

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.06.2023, 9:00
  • Suljettu 11.06.2023, 23:00

Keittiöpäällikkö Blue Peter Lauttasaari

Ravintola Blue Peter Helsingin Lauttasaaressa etsii kokenutta keittiöpäällikköä upeaan merelliseen miljööseen.

Etsimme henkilöä, jolla on energinen ja eteenpäinvievä asenne sekä aitoa halua johtaa monipuolista ravintolakeittiötä kohti onnistumisia. Ymmärrät esihenkilön roolin ja tiimityön merkityksen ravintolaliiketoiminnassa. Olet joustava, paineensietokykyinen ja palveluhenkinen ammattilainen joka kykenee ottamaan vastuuta itsenäisesti. Sinulla on kokemusta katelaskennasta ja kannattavan ravintolakeittiön johtamisesta. Tuot aktiivisesti esiin omia ideoitasi ja osallistut tiimisi kanssa uuden suunnitteluun, ottaen huomioon sesonkivaihtelut ja ravintolan monimuotoisuuden. Osaat suunnitella asiakaslähtöisesti ruokatuotteita niin lounaalle, bistrolle kuin erilaisiin tilaisuuksiinkin.

Edellytämme sinulta keittiöalan esimiestutkintoa tai monipuolista kokemusta vastaavista tehtävistä sekä vankkaa taustaa päivittäisestä ruoan valmistuksesta. Olet valmis suorittavaan työhön, johtamaan keittiötoimintaa asiakaslähtöisesti. Sinulle ruoan houkuttelevuus ja maistuvuus ovat sydämenasia.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa voit haastaa omaa osaamistasi ja kehittyä ammatillisesti yhdessä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin kanssa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihisi ja mahdollisuus tehdä kausiluontoisesti myös pitkiä työpäiviä jolloin myös vapaata voidaan pitää pidemmissä jaksoissa.

Tule osaksi Ravintola Blue Peterin tiimiä ja ota haaste vastaan keittiöpäällikön roolissa!

Blue Peter on perinteikäs pursiseura- ja merenrantaravintola, joka on toiminut HSK:n pursiseuralla vuodesta 1976 asti. Ravintola palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden tarjoten lounasta, bistroa ja erilaisia tilaisuuksia. Kesäaika on ravintolassa erityisen vilkas, jolloin nautitaan raikkaita juomia ja hyvää ruokaa iloisen vilinän keskellä. Talvella Blue Peterin tarjoama merimaisema luo upeat puitteet juhlien ja kokousten järjestämiseen suuremmillekin ryhmille.

Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtävät alkavat heti tai sopimuksen mukaan, ja kyseessä on vakituinen paikka. Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan, joten esitäthän palkkatoiveesi myös hakemuksessa. Hakemuksen voit jättää tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/12171430

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.