Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Etsimme asiakasyrityksellemme asentajaa Tampereelle.  

Työtehtävät sisältävät esiasennustehtäviä liittyen hydrauliikkakomponenttien kokoonpanoon. Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta sekä jonkin verran kokemusta esimerkiksi mekaanisesta tai hydraulisesta asennus-/kokoonpanotyöstä. Tärkeintä on kuitenkin reipas toimeen tarttuva työskentelyasenne sekä halu oppia uutta. Momenttityökalujen käyttötaito ja piirustustenlukutaito ovat edellytyksiä tehtävässä suoriutumiselle.  

Töitä tehdään päivävuorossa, mutta toivomme myös tarvittaessa valmiutta kahdessa vuorossa toimimiseen.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen mahdollisuus toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka, maria.soukka@nordic.fi tai puh. 050 308 5691. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 308 5691, niin otamme sinuun yhteyttä.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää mahdollisimman pian Nordicin sähköisen hakujärjestelmän kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!  

Osaamisalue: