Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme teollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme koneistajaa Muurameen. 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään koneistuksen tehtävissä ja etsit koulutustasi vastaavaa työtä, voimme tarjota sinulle takuulla mielenkiintoisen paikan. 

Etsimällämme tekijällä on koulutus alalle, sekä halua oppia lisää. Lisäksi sinun tulee olla tarkka, aktiivinen ja motivoitunut työhön.

Valittu henkilö koulutetaan tehtävään. Alan koulutuksen käyneenä toivomme sinulta hyvää oppimiskykyä ja koulutuksen mukaista taitoa työskentelyyn työstökeskuksella / koneistuksessa, sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Ohjelmointitaitoa koneille ei tarvitse olla.

Tarjoamme:
– mielenkiintoisia työtehtäviä päivävuorossa
– palkkauksen teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti
– viihtyisät tuotantotilat ja mukavat työkaverit

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti hakulinkin kautta osoitteessa www.nordic.fi, koska paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työsuhde voi alkaa määräaikaisuutena, mutta tehtävä on toistaiseksi jatkuva.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: