People are our Power – Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 – 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

https://www.youtube.com/watch?v=GNdMsP-1f3w

Etsimme nyt AGCO Powerin Nokian Linnavuoressa sijaitsevan tehtaan moottorikokoonpanoon reipasta ASENTAJAA ROBOTTIOSAAMISELLA vakituiseen työsuhteeseen!

Työ pitää sisällään diesel moottoreiden kokoonpano/asennustehtäviä käsityöluja käyttäen sekä robotiikkaa hyödyntäen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta robotiikan parissa työskentelystä sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja vikatilanteiden selvittämiseksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kädentaitoja, kokemusta käsityökalujen käytöstä sekä robotiikan hallitsemisesta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksesi kokoonpano- tai asennustöistä, paineilmatyökalujen käytöstä, konetekniikan tai metallialan ammatillisen peruskoulutuksen sekä mahdollisen harrastuneisuutesi koneiden parista (esim. moottoripyörät, autot tai maatalouskoneet).

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Työtä tehdään 2-vuorossa, toivomme sinulta kuitenkin valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti 40h/vko.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan AGCO Powerille vakituiseen työsuhteeseen. Kerrothan meille hakemuksen yhteydessä itsestäsi ja osaamisestasi, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään ja milloin pääsisit aloittamaan työt. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. 

Tarjolla on vakaa työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. AGCO Power yksi Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää mahdollisimman pian Nordicin sähköisen hakujärjestelmän kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden HR Team Leader Elina Parkkinen, elina.parkkinen@nordic.fi p. 050 4767780. Voit myös lähettää tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: