Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä 

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme asentajaa Tampereelle. 

Tehtäviin kuuluu metallituotteiden kokoonpanoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää jonkin verran kokemusta käsityökalujen käytöstä sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. 

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta.  

Työaika on arkisin klo 7-15.30 (40 h/vko). Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella. Työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka: maria.soukka@nordic.fi, 050 308 5691.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: