Vuosittaisella 13,7 miljardin dollarin myynnillään tilikaudella 2020, Parker Hannifinin on maailman johtava monipuolisten liikkeenhallinnan sekä ohjausteknologioiden ja -järjestelmien valmistaja tarjoten tuotekehitysratkaisuja monille mobiili-, teollisuus- ja ilmailuteollisuuden markkinoille. Yhtiöllä on toimintaa 49 maassa ympäri maailmaa. Parker on korottanut osakkeenomistajilleen maksamiaan vuotuisia osinkoja 63 peräkkäisenä tilikautena ja on S&P 500 -indeksin viiden pisimmän osinkojen nousuennätyksen joukossa. Parkerin tekninen asiantuntemus ja laaja ydinteknologioiden määrä tarjoavat yritykselle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla ratkaisemassa joitain maailman suurimpia teknisiä haasteita. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa, Parker parantaa heidän tuottavuuttaan ja kannattavuuttaan, ja etsii uusia tapoja ratkaista ihmiskunnan suurimpia haasteita.

Etsimme asiakkaallemme Parker Hannifinille asentajia Tampereelle

Työtehtävät sisältävät asennustehtäviä liittyen hydrauliikkakomponenttien kokoonpanoon. Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä jonkin verran työtehtävissä hankittua teknistä ymmärrystä esimerkiksi mekaanisesta tai hydraulisesta asennuksesta. Voit hyvin olla työurasi alkutaipaleella. Tärkeintä on reipas toimeen tarttuva työskentelyasenne sekä halu oppia uutta. Asiakkaamme arvostaa monipuolisia kädentaitoja ja työkalujen käyttökokemusta sekä piirustustenlukutaitoa. 

Töitä tehdään pääasiallisesti päivävuorossa, mutta hakijoilta toivotaan tarvittaessa valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen arvioidaan mahdollisuus sopimuksen jatkolle. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka, maria.soukka@nordic.fi  tai puh. 050 308 5691. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Suosittelemme hakemaan tätä työtä mahdollisimman pian, sillä tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli siis koet olevasi etsimämme työntekijä, niin jätäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/ ja kerrot hakemuksella työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Parker Hannifin EMEA Sàrl (”PHEMEA”), joka sijaitsee Etoyssa, Sveitsissä, on Parkerin päätoiminen yritys EMEA-alueella. Sitä tukee Parkerin valmistusdivisioonien ja myyntiyhtiöiden verkosto. Motion Systems Group EMEA on PHEMEA:n strateginen liiketoimintaryhmä. Industrial Systems Division EMEA (ISDE) on PHEMEA:n keskeinen palveluntarjoaja.

Osaamisalue: