Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt Helsingissä sijaitsevalle rakennusalan asiakkaallemme asukasmuutosvastaavaa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on toiminut alalla jo lähes 40 vuoden ajan. He ovat erikoistuneet linja- ja toimitilasaneerauksiin sekä monipuolisiin pienkorjaustöihin.

Etsimämme henkilö tulee toimimaan asiakaspalvelussa ja työtehtäviin sisältyy mm. monipuoliset sisustukseen ja suunnitteluun liittyvät työtehtävät sekä materiaalivalinnat. Usea asiakas haluaa linjasaneerauksen yhteydessä uudistaa kokonaisuudessaan keittiön, ja tässä kohtaa asukasmuutosvastaava astuu peliin!

Iso määrä asiakkaita on innoissaan uudistamassa omaa kotiaan, ja asukasmuutosvastaavan vastuulla onkin viedä kaikki tilaukset ja muutostyöt työmaalle. Niinpä työmaan, arkkitehtien, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa ollaan tiiviisti yhteydessä. Työhön liittyy myös esitteiden tekoa ja kuvien päivittämistä. Tavallaan asukasmuutosvastaava tekee myös myyntityötä markkinoidessaan eri vaihtoehtoja. 

Etsimämme henkilö:

-Omaa tehtävään soveltuvan koulutuksen

-Omaa aiempaa työkokemusta samankaltaisesta vastuullisesta asiakaspalvelutyöstä

-On reipas, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen

-Omaa ahkeran ja huolellisen työotteen

Paikka on auki heti, eli työ alkaa, kun sopiva henkilö on löytynyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (0505988460).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: