Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta autonasentajaa Tikkurilaan vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävä sisältää autokorjaamon monipuolisia huolto- ja korjaus/asennustöitä sekä asiakaspalvelua. Asiakasyrityksellämme on käytössä uudenaikainen diagnostiikka- ja työvälineistö.

Toivomme hakijoilta innokasta ja reipasta työotetta sekä autoalan koulutusta ja / tai aiempaa kokemusta autokorjaamoalan tehtävistä. Myös alaa opiskelevat otetaan huomioon.

Tarjolla on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä mukavan työpaikan ja vastuullisen työtehtävän uudenaikaisessa työympäristössä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: