Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä 

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Eikö avoimista työpaikoistamme löytynyt etsimääsi tuotanto-/teollisuusalan tehtävää?

Haemme Jyväskylässä ja lähikunnissa toimiville asiakkaillemme työntekijöitä tuotanto- ja metallialan tehtäviin.

Olet sitten nykyinen tai tuleva tuotanto-/teollisuusalan ammattilainen, niin jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi meille. Hakemuksen tekeminen onnistuu sähköisessä järjestelmässämme muutamassa minuutissa ja käymme hakemuksia läpi säännöllisesti.

Kerrothan hakemuksessa:

  • koulutuksestasi
  • aikaisemmasta työkokemuksestasi
  • voimassa olevista työkorteista/pätevyyksistäsi
  • käytettävyydestäsi

Kerro hakemuksessa myös, millaisesta työpaikasta olet kiinnostunut.

Nordicin työntekijänä saat:

  • mielenkiintoisen työnkuvan ja ammattitaitoisen työporukan
  • osaamistasi vastaavan palkan ja työehtosopimuksen mukaiset korvaukset 
  • yhdellä hakemuksella yhteyden lukuisiin työpaikkoihin

Lisätietoja avoimista tuotanto- ja teollisuusalan työpaikoista antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Heini Lauttaanaho: heini.lauttaanaho@nordic.fi, 050 3761 988.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: