Kuva, joka sisältää kohteen piirtäminen, lautanen

Kuvaus luotu automaattisesti

Haemme nyt asiakasyrityksellemme FSP Finnish Steel Painting Oy:lle tekijää maalarin avustaviin tehtäviin Raisioon!

FSP Finnish Steel Painting Oy on Euroopan suurimpia teolliseen pintakäsittelyyn ja korroosionestoon erikoistuneita yrityksiä. FSP tarjoaa pintakäsittely- ja engineering-palveluja sekä erilaisia lisäarvopalveluja. Yrityksellä on toimipisteitä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Puolassa ja Norjassa.

Uuden työntekijän työtehtäviin kuuluvat metallipintojen pintakäsittely, ripustus, teippaus, tulppaus, jälkikäsittely, pakkaus ja kaikki muut maalaamon avustavat tehtävät.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyvää asennetta työtä kohtaan.

Töitä tehdään 3-vuorossa ja kyseessä on kokoaikainen työ. Työaikojen vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjolla on vakituisia sekä määräaikaisia työsuhteita. Työsuhde solmitaan Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Petra Kaitonen  (p. 050-4752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: