Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt uusia BOMAATTOREITA eli ”HERKKUJEN TEKIJÖITÄ” asiakkaamme Bomat Oy:n tuotantokeittiöön Sörnäisiin.

Bomat Oy on Helsingissä toimiva vuonna 1993 perustettu perheyritys. Bomat Oy valmistaa käsintehtyjä tuoretuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Toimitusvarmuus, joustavuus sekä luotettavuus ovat liiketoiminnan lähtökohtia. Bomat Oy tekee yhteistyötä niin isojen ketjujen kuin yksittäisten toimijoiden kanssa. 

Työ on monipuolista elintarvikkeiden parissa tehtävää tuotantokeittiötyötä, jossa pääset osallistumaan niin esivalmisteluihin, tuotantoon kuin pakkaamiseenkin.

Bomat Oy valmistaa monenlaisia valmisruokia, snäcksejä, salaatteja, wrapeja ja leipiä. Asiakkaamme tuotteita myydään mm. kaupoissa, hotelleissa ja liikenneasemilla.

Työhön saat perehdytyksen, mutta aiempi kokemus keittiötyöstä on etu. Lisäksi tarvitset hygieniapassin tai valmiuden suorittaa se.

Työaika on arkisin klo 06-14. Tarjolla on sekä kokoaikaista, että keikkaluonteista työtä.

Tervetuloa työskentelemään miellyttävissä Tukkutorin työskentelytiloissa yhdessä ystävällisten esihenkilöidesi sekä mukavien työkavereidesi kanssa! Sinut otetaan vastaan ilomielin ja pääset osaksi pitkän historian omaavaa perheyritystä.

Työsuhde alkaa 4 kk vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksemme Bomat Oy:n palkkalistoille.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Elisa Seppälä, elisa.seppala@nordic.fi / 050-5495000.

 

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: