Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

CNC koneistaja/CNC-monitoimisorvaaja, Mincon Finland

  • Sijainti Ylöjärvi
  • Julkaistu 29.06.2022, 15:00
  • Suljettu 01.08.2022, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

CNC koneistaja/CNC-monitoimisorvaaja, Mincon Finland

 

 

 

Mincon Finland on osa kansainvälistä Mincon Groupia. Suunnittelemme ja valmistamme Suomessa Ylöjärvellä maailman parhaimpia maan- ja kallionporausvälineitä. Valmistamiamme DTH-vasaroita, rengas- ja pilottiteriä käytetään ympäri maailmaa poraamaan maaperään reikiä, joiden koko vaihtelee vajaasta 10 cm:stä yli 1,5 metriin. Ylöjärvellä kehitetty ja patentoitu Spiral Flush -ilmanhallintateknologiamme tekee poraamisesta myös turvallisempaa herkästi häiriintyvissä maaperissä. Omien tuotteidemme lisäksi teemme myös koneistusalihankintaa teollisuudelle. Työntekijämme ovat motivoituneita kovatasoisia ammattilaisia, joita arvostetaan ja kuunnellaan. Ja meillä myös viihdytään.

Etsimme asiakkaallemme Mincon Finland Ylöjärvelle

CNC-koneistajaa ja CNC-monitoimisorvaajaa

Tarjolla monipuolinen koneistajan tehtävä Fanuc-ohjatulle työstökeskukselle tai monitoimisorville. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähäistä kokemusta CAM ohjelmoinnista sekä työstömenetelmien tuntemista. Yrityksellä on mahdollisuus kouluttaa ohjelmointiin tarvittaessa. Käytössä on WinCam ja Mastercam ohjelmointikielet. 

Toivomme sinulta vahvan ymmärryksen tuotannollisesta ympäristöstä sekä taitoa ratkoa ongelmatilanteita itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelua sekä halua uuden oppiseen. 

Mincon Finlandilla on käytössä nykyaikainen konekanta ja yrityksessä panostetaan hyvään työilmapiiriin. Yritys tarjoaa erittäin kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden ansaita myös tuotantopalkkioita. Työsuhde etuihin kuuluu mm. polkupyöräetu, liikuntaetu/ lounasetu sekä käytössä on tuntipankki, joka mahdollistaa joustavat työajat. Työpaikka sijaitsee hyvällä sijainnilla, Ylöjärven menotien varrella.

Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Mincon Finlandille vakituiseen työsuhteeseen.

KIINNOSTUITKO? Mincon Finland toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa työtaustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. 

HAE TEHTÄVÄÄN LINKISTÄ: https://nordic.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3432

Lisätietoja työtehtävästä antavat Mincon Finland valmistuspäällikkö Tommi Kivistö puh. 050 522 5023 ja Nordic Henkilöstöpalveluiden HR Team Leader Elina Parkkinen puh. 0504767780 elina.parkkinen@nordic.fi. Voit myös lähettää tekstiviestin puh. 0504767780, niin otamme sinuun yhteyttä. 

 

Osaamisalue: