Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haemme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Turun alueelle ja reissutyöhön!

Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva sekä itsenäiseen työhön kykenevä. Voit olla kokenut metallialan ammattilainen tai uraa aloitteleva koulusta valmistunut. Päätyötehtäväsi tulee olemaan rakenneteräksen hitsaaminen puikolla. Työhön kuuluu myös muita metallialan tehtäviä. Työssä menestyminen vaatii kokemusta puikolla hitsaamisesta sekä valmiutta ulkotyöskentelyyn. Piirrustustenlukutaito lasketaan eduksesi. 

Toivomme sinulta:

  • Voimassa olevaa työturvakorttia
  • Kokemusta tai metallialan koulutusta
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Oman auton käyttömahdollisuutta
  • Mahdollisuutta reissutyöhön

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Palkkaus osaamisen mukaan ja aloitus mahdollisimman nopeasti. Työt alkavat Uudenkaupungin tai Pirkanmaan työkohteissa. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus tulemaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta! Tehtävästä lisätietoja antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen, petra.kaitonen@nordic.fi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: