Paloff Group

Paloff on paloturvallisuusalan kokonaisvaltainen kotimainen toimija, joka toimittaa paloturvallisuuteen liittyviä ratkaisuja kiinteistöihin ja sen lisäksi LVIA-suunnittelu- ja valvontapalveluita. Meiltä löytyy palvelut suunnittelusta urakointiin ja huoltoon sekä korjaukseen. Voit tilata meiltä palvelut erikseen tai KVR-urakkana tai muulla tavalla järkevänä kokonaispalveluna. Paloturvallisuus koostuu monesta osa-alueesta ja näihin liittyvien palveluiden tilaaminen yhdeltä toimijalta säästää asiakkaalta vaivaa ja loppupäässä rahaa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Paloff Sammutusjärjestelmät Oy:lle sprinklerilaitteiden huoltajaa!

Haemme sammutuslaitteistojen huolloista kiinnostunutta henkilöä suorittamaan perinteisiä- sekä korkeapainesumujärjestelmien huolto- ja korjaustöitä. Etsimämme henkilö omaa aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai on toiminut ennen esim. itse asennustehtävissä. Tekijä pystyy suoriutumaan työtehtävistään itsenäisesti. Eduksesi luetaan kokemus LVI- tai hydrauliikka-asennuksista.

Työ on matkatyötä ja huoltokohteet sijaitsevat ympäri Suomea.

 Pääset osaksi vahvaa ja omalla alallaan johtavaa yritystä, jossa panostetaan uusien palveluiden, toimintamallien ja työkalujen kehittämiseen.

 Edellytämme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta
  • Suomen kielen taitoa
  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan
  • Matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle:

  • Pitkäaikaisen työn
  • Mukavan työympäristön 
  • Asialliset varusteet
  • Mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakasyritykseen

Työt alkavat heti /sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta. Palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Rekrytoinnin hoitaa Nordic Henkilöstöpalvelut. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Kirsi Leino 050 573 7380 tai Petra Kaitonen 050 475 2050. Ota rohkeasti yhteyttä.

Osaamisalue: