Vuosittaisella 13,7 miljardin dollarin myynnillään tilikaudella 2020, Parker Hannifinin on maailman johtava monipuolisten liikkeenhallinnan sekä ohjausteknologioiden ja -järjestelmien valmistaja tarjoten tuotekehitysratkaisuja monille mobiili-, teollisuus- ja ilmailuteollisuuden markkinoille. Yhtiöllä on toimintaa 49 maassa ympäri maailmaa. Parker on korottanut osakkeenomistajilleen maksamiaan vuotuisia osinkoja 63 peräkkäisenä tilikautena ja on S&P 500 -indeksin viiden pisimmän osinkojen nousuennätyksen joukossa. Parkerin tekninen asiantuntemus ja laaja ydinteknologioiden määrä tarjoavat yritykselle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla ratkaisemassa joitain maailman suurimpia teknisiä haasteita. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa, Parker parantaa heidän tuottavuuttaan ja kannattavuuttaan, ja etsii uusia tapoja ratkaista ihmiskunnan suurimpia haasteita.

Etsimme asiakkaallemme Parker Hannifinille hydrauliikka-asentajia Tampereelle.

Työtehtävät sisältävät hydrauliikkakomponenttien asennus- ja testaustehtäviä. Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä jonkin verran aiempaa hydrauliikkatuntemusta. Asiakkaamme arvostaa työntekijöissään itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä huolellisuutta ja tarkkuutta työnteossa. Reipas asenne sekä halu oppia ja kehittyä työssään ovat myös tärkeitä ominaisuuksia. Momenttityökalujen käyttötaito ja piirustustenlukutaito ovat edellytyksiä tehtävässä suoriutumiselle.  

Töitä tehdään pääasiallisesti päivävuorossa, mutta hakijoilta toivotaan tarvittaessa valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen mahdollisuus toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka, maria.soukka@nordic.fi  tai puh. 050 308 5691. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Suosittelemme hakemaan tätä työtä mahdollisimman pian, sillä tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli siis koet olevasi etsimämme työntekijä, niin jätäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/ ja kerrot hakemuksella työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Parker Hannifin EMEA Sàrl (”PHEMEA”), joka sijaitsee Etoyssa, Sveitsissä, on Parkerin päätoiminen yritys EMEA-alueella. Sitä tukee Parkerin valmistusdivisioonien ja myyntiyhtiöiden verkosto. Motion Systems Group EMEA on PHEMEA:n strateginen liiketoimintaryhmä. Industrial Systems Division EMEA (ISDE) on PHEMEA:n keskeinen palveluntarjoaja.

Osaamisalue: ,