Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Hybrid CoE:lle (Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus) IT-Support – henkilöä.

 

Työtehtäviisi tulee kuulumaan yrityksen oman henkilökunnan opastaminen ja kouluttaminen tietojärjestelmien sekä päätelaitteiden käyttöön. Samoin vastaat laitteiden käytön aikaisesta tuesta ja neuvonnasta. IT-Support avustaa myöskin webinaarien yms. tilaisuuksien järjestämisessä teknisenä tukena. Lisäksi hoidat yhteydenpidon asiakkaan IT-palvelutoimittajiin mahdollisissa vikatilanteissa ja hallinnoit laitteiden tilaamiset ja käytöstä poistot henkilöstön vaihtuessa. 

IT-Support toimii asiakkaan henkilöstön 1-tason tukena tietojärjestelmien ja päätelaitteiden käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa. Käytössä on Microsoft Office 365 -ohjelmistoja ja IOS – päätelaitteita. Työskentelykieli on englanti, joten tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa.

Toivomme hakijoilta:

  • Aiempaa kokemusta samankaltaisista IT-tukitehtävistä
  • Palvelualttiutta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Kykyä opastaa sekä neuvoa käyttäjiä tietojärjestelmien käytössä

Tarjoamme:

  • Kokopäiväisen ja pitkän työsuhteen (työsuhde tulee aluksi olemaan 3 vuoden kestoinen määräaikaisuus, mutta samassa työtehtävässä pystyy jatkamaan hyvin todennäköisesti tämän jälkeenkin)
  • Mielenkiintoisen ja kansainvälisen työpaikan

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi ja työtaustastasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050 598 8460 / heidi.yrja@nordic.fi). Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Työn aloitus on mahdollisimman pian. Aloitamme työhaastattelut nopealla aikataululla.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: