Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PCBI Oy:lle IV-asentajaa.

PCBI Oy on yksi Suomen arvostetuimmista vaativien uudisrakennus- ja saneerauskohteiden putki- ja IV-urakoitsijoista. Yrityksellä on kokemusta taloyhtiöiden linjasaneerauksista, kauppakeskusten LVI-urakoista sekä useiden megavattien jäähdytysjärjestelmien asentamisesta palvelinkeskuksiin. Kasvavaan LVIAJS-tiimiin kuuluu noin 40 ammattilaista ja kyseessä on ainutlaatuinen ryhmä eri alojen huippuosaajia. PCBI-konsernin liikevaihto on noin 10 MEUR. Katsothan lisätietoja yrityksestä: https://www.pcbi.fi

Nyt haussa olevan IV-asentajan tehtävään kuuluu pääosin ilmanvaihdon nuohous- ja puhdistustöitä pääkaupunkiseudun urakkakohteissa sekä jonkin verran kunnossapitokohteissa.

Edellytämme hakijoilta:

– aiempaa kokemusta nuohouksesta

– kykyä itsenäiseen työntekoon

– perusteellista IV-kuvien ymmärrystä

Ratkaisevaa tehtävässä menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on joustava työote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme:

– osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan sekä lisät

– mukavat ja ennen kaikkea osaavat kollegat sekä esihenkilöt

– yksityisen työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen

– työvaatteet ja -varusteet

– hierontapalvelut 6 kertaa vuodessa

PCBI:lle jokainen työntekijä on yhtä tärkeä, ja henkilöstöstä pidetään huolta – esihenkilöt ja työkaverit auttavat kovan paikan tullen. 15 vuotta vanha yritys luo turvaa tulevaisuuteen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Tehtävään valittu työntekijä tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050-5988460, heidi.yrja@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: