Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Punta Oy:lle jauhemaalaria vakituiseen työsuhteeseen.

Punta Oy suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytyskalusteita, jotka parantavat tilojen toimintaa ja käytännöllisyyttä erilaisissa käyttöympäristöissä. Yli 30-vuotias yritys on koko toimintansa ajan panostanut suomalaiseen laatuun ja luotettavuuteen, innovatiiviseen suunnitteluun ja designiin, palveluun sekä tuotteiden elinkaaren hallintaan.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten metallien jauhemaalauksesta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta pintakäsittely- tai maalausalasta. Etsimällämme työntekijällä on lisäksi kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä reipas ja rautainen asenne työntekoa kohtaan. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa työympäristössä mukavan ja ammattitaitoisen porukan keskellä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Petra Kaitonen puh. 050 475 2050. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: