Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin tehtäviin.

Haluatko tehdä hommia, kun sinulle parhaiten sopii? Tarjolla on mm. muuttohommia, siivoustyötä, lumitöitä, varastotöitä, elintarviketyötä ja kaikenlaisia muita töitä, jotka sopivat hienosti esimerkiksi lisätyöksi tai opintojen oheen. Ilmianna itsesi ja osaamisesi meille.

Tarjolla on sekä osa-aikatyötä että kokoaikaista työtä. Loistava tilaisuus esim. opiskelijalle, jos opiskeluissa on hiljaisempi vaihe menossa tai lisätyötä kaipaavalle! Moni keikkalainen on myös työllistynyt asiakasyrityksellemme vakituisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja osaamisesi/kiinnostuksesi mukaan voit työllistyä myös useisiin eri työtehtäviin.

Reippaille tekijöille on luvassa nopeita lähtöjä ja paljon töitä tiedossa sekä ammattitaidon mukaista palkkaa.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi ja siitä, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Työsuhde solmitaan Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: , , ,