Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme kokoaikaisia tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Nokialle. 

Työtehtävät pitävät sisällään eri työvaiheita tuotannossa. Työtä tehdään paljon seisten ja nosteluja tehden. Työssä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta sekä halua oppia uutta. Asiakkaamme tarjoaa kattavan perehdytyksen työtehtäviin työsuhteen alussa sekä tuen työssä pärjäämiseen. Aikaisempi työkokemus varastotöistä, tuotannosta tai tehdasympäristöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Hakijalta edellytetään työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen.

Hakemamme työntekijät työllistyvät aluksi puoleksi vuodeksi vuokratyösuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluille, jonka jälkeen työntekijöillä voi olla mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työpaikan sijainnista johtuen auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. 

Valituilla työntekijöillä työt tulevat loppuvuodesta 2021.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Hanna Äikäs, hanna.aikas@nordic.fi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: