People are our Power – Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 – 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

Etsimme nyt AGCO Powerin Nokian Linnavuoressa sijaitsevan tehtaan moottorikokoonpanoon tarvittaessa töihin kutsuttaviin työsuhteisiin

KOKOONPANIJOITA 

Työ pitää sisällään kokoonpanotehtäviä maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen moottorikokoonpanossa. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua oppia sekä hyviä kädentaitoja ja kokemusta vähintään käsityökalujen käytöstä. Aikaisemman kokemuksesi kokoonpano- tai asennustöistä, paineilmatyökalujen käytöstä, konetekniikan tai metallialan ammatillisen peruskoulutuksen sekä mahdollisen harrastuneisuutesi koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parista katsomme eduksesi.   

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Työtä tehdään 2-vuorossa ja/tai 3-vuorossa tuotannon työkuorman ja tarpeen mukaisesti (0-40h/vko).

Työ alkaa mahdollisimman pian määräaikaisena työsuhteena 15.7.2021 asti. Kerrothan meille hakemuksen yhteydessä milloin olisit valmis aloittamaan työt. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät vuokratyösuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Tarjolla on nyt työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. AGCO Power yksi Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin.

KIINNOSTUITKO? AGCO Power toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian Nordicin sähköisen hakujärjestelmän kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/ Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Elina Parkkinen elina.parkkinen@nordic.fi puh. 0504767780. Voit myös laittaa tekstiviestiä, niin otamme sinuun yhteyttä. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: