Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoonpanijaa Sastamalaan. 

Työtehtäviin kuuluu teollisuustuotteiden kokoonpanoa tuotantolinjalla.

Arvostamme työkalujen käyttötaitoa sekä tarkkaa ja toimeen tarttuvaa asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsotaan kokemus teollisuusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Työ on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja töitä tehdään arkisin klo 7-15.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittava henkilö työllistyy määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen.  

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta henkilöstökonsultti Noora Mäkinen puhelimitse/tekstiviestitse 050 443 0350 tai sähköpostitse noora.makinen@nordic.fi

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: