Nomet Oy on perustettu vuonna 1950 ja toiminut siitä lähtien perheyrityksenä osana Tampereen pitkää teollista historiaa. Nomet on jo vuosikymmeniä jatkanut omalta osaltaan vahvaa konepajaosaamisen perinnettä ja toiminut yhtenä Suomen teknisen kehityksen moottoreista vieden alaa eteenpäin tarjoamalla uusimpia tekniikoita. Nomet palvelee kokonaisvaltaisilla valmistuspalveluillaan lähes kaikkia teollisuuden aloja.

Etsimme asiakkaallemme Nomet Oy:lle Tampereelle 

KOKOONPANIJAA/VIIMEISTELIJÄÄ

Työtehtävät sisältävät koneistettujen metallituotteiden viimeistelyä sekä pienimuotoista kokoonpanoa. Työ sopii hyvin työuransa alkutaipaleella olevalle henkilölle, tehtävässä on mahdollisuus kasvaa ja kehittää osaamistaan koneistuksen työtehtäviin. Toivomme sinulta käsityökalujen käyttötaitoa sekä tärkeimpänä, reipasta toimeen tarttuvaa työskentelyasennetta sekä halua uuden oppimiselle. Metallialan koulutuksesta ja työkokemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämättömyys. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Työntehtävään annetaan kattava perehdytys.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa, toivomme myös valmiutta 2-vuoroon. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävään valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan Nomet Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjolla on vakaa työpaikka pitkät perinteet omaavassa perheyrityksessä. Nomet Oy:llä investoidaan uuteen konekantaan ja panostetaan viihtyisään työilmapiiriin. Työpaikka sijaitsee Tampereella hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

KIINNOSTUITKO? Nomet Oy toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää 14.11.2021 mennessä Nordicin kautta. Kerrothan hakemuksessa työtaustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Nordic Henkilöstöpalveluiden asiakkuuspäällikkö Maria Soukka puh. 050 308 5691 maria.soukka@nordic.fi sekä henkilöstökonsultti Milja Iivonen puh. 050 320 3992 milja.iivonen@nordic.fi . Voit myös lähettää tekstiviestin niin otamme sinuun yhteyttä. 

HAE TEHTÄVÄÄ OHEISEN LINKIN KAUTTA: Kokoonpanija/viimeistelijä, Nomet Oy (rekrytointi.com)  

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: