Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Kokoonpanijoita elektroniikkaan, Laukamo Group Oy

  • Sijainti Somero
  • Julkaistu 06.06.2022, 9:00
  • Suljettu 20.06.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kokoonpanijoita elektroniikkaan, Laukamo Group Oy

Asiakkaamme Laukamo Group Oy on kotimainen Somerolla toimiva innovatiivisia ratkaisuja tarjoava sopimusvalmistaja elektroniikan, ohutlevyn sekä muovin ruiskuvalun sekä nestemäisen silikonin osalta. He auttavat asiakkaitaan menestymään toimien luotettavana ja sitoutuneena yhteistyökumppanina. Yrityksen toiminta on laatusertifioitua.

 

Haemme nyt Laukamo Group Oy:lle Kokoonpanotyöntekijöitä

 

Työtehtäviisi kuuluu elektroniikkatuotteiden erilaiset kasaustehtävät. Tärkeintä työssä menestymisen kannalta on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja halu uuden oppimiseen. Työssä eduksi on soveltuva koulutus ja/tai kokemus metalli- tai elektroniikkateollisuuden töistä. Odotamme hakijoilta valmiutta 2-vuorotyöhön.

Työsuhde on määräaikainen ja se solmitaan Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Palkkaus tehtävään on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien tekijöiden löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Somerolla.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Pauliina Salonen pauliina.salonen@nordic.fi, (p.0504786066).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: